Podnikatelský plán výstavba fotovoltaického systému společnosti SOLAT, s.r.o. - Štrynclová, Monika (2008)
Diplomová práce se zabývá zpracováním podnikatelského plánu, jehož tématem je výstavba solární elektrárny v lokalitě Velké Hamry. Cílem práce je zhodnocení výstavby i provozu solární elektrárny pomocí metod sloužících k hodnocení investic a dále pak sestavení kompletního podnikatelského plánu, který bude následně použit v žádosti o poskytnutí bankovního úvěru a zároveň v žádosti o podporu z Operačního programu Podnikání a Inovace.