Podnikatelský plán výstavba fotovoltaického systému společnosti SOLAT, s.r.o. - Štrynclová, Monika; Svobodová, Ivana, 1969-; Čapek, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Diplomová práce se zabývá zpracováním podnikatelského plánu, jehož tématem je výstavba solární elektrárny v lokalitě Velké Hamry. Cílem práce je zhodnocení výstavby i provozu solární elektrárny pomocí metod sloužících k hodnocení investic a dále pak sestavení kompletního podnikatelského plánu, který bude následně použit v žádosti o poskytnutí bankovního úvěru a zároveň v žádosti o podporu z Operačního programu Podnikání a Inovace.
Vedoucí práce: Ivana Svobodová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; solární energie; diplomové práce; solar energy; master's theses