Hodnocení kvality, rozsahu a prodeje služeb hotelového řetězce - Gerstmanová, Anna (2008)
Hodnocení služeb největšího čwského hotelového řetězce Orea Hotels a jeho situace v kontextu cestovního ruchu v České republice. Hodnocení současné kvality služeb, rozsahu služeb a posouzení prodeje produktu Orea Hotels s cílem řešit případné problémy v těchto oblastech a navržení změn.