Hodnocení kvality, rozsahu a prodeje služeb hotelového řetězce - Gerstmanová, Anna; Kališová, Libuše, 1947-; Hamrle, Rudolf; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Hodnocení služeb největšího čwského hotelového řetězce Orea Hotels a jeho situace v kontextu cestovního ruchu v České republice. Hodnocení současné kvality služeb, rozsahu služeb a posouzení prodeje produktu Orea Hotels s cílem řešit případné problémy v těchto oblastech a navržení změn.
Vedoucí práce: Libuše Kališová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses