Podnikatelský plán fotovoltaické elektrárny - Provodová, Eva (2009)
V rámci diplomové práce je sestaven podnikatelský plán na výstavbu fotovoltaické elektrárny, který může sloužit jednak jako podklad pro rozhodnutí o realizaci či nerealizaci tohoto projektu v praxi, ale také podklad pro získání bankovního úvěru. Práce se skládá ze dvou hlavních částí -- teoretické a praktické. Teoretická část se zabývá strukturou podnikatelského plánu a zásadami pro jeho sestavení. Praktická část obsahuje konkrétní podnikatelský plán na výstavbu fotovoltaické elektrárny.