Podnikatelský plán fotovoltaické elektrárny - Provodová, Eva; Srpová, Jitka, 1957-; Kovačová, Dana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
V rámci diplomové práce je sestaven podnikatelský plán na výstavbu fotovoltaické elektrárny, který může sloužit jednak jako podklad pro rozhodnutí o realizaci či nerealizaci tohoto projektu v praxi, ale také podklad pro získání bankovního úvěru. Práce se skládá ze dvou hlavních částí -- teoretické a praktické. Teoretická část se zabývá strukturou podnikatelského plánu a zásadami pro jeho sestavení. Praktická část obsahuje konkrétní podnikatelský plán na výstavbu fotovoltaické elektrárny.
Vedoucí práce: Jitka Srpová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses