Franchisingový systém a strategie společnosti Jazykový Institut Praha, s.r.o. - Mrázková, Jitka; Srpová, Jitka, 1957-; Křížek, Miroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
V diplomové práci je navržen franchisingový systém a strategie pro společnost Jazykový Institut Praha, s.r.o. Návrh vychází z teoretických poznatků uvedených v odborné literatuře, z analýzy trhu jazykových služeb a jeho výhledu do budoucna a také z historického vývoje společnosti, její současné situace a záměrů majitelů společnosti. Práce je rozdělena na tři základní části. První část je teoretická, druhá analytická a třetí část obsahuje vlastní návrhy a doporučení.
Vedoucí práce: Jitka Srpová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; franchising; diplomové práce; franchising; master's theses