Možnosti samofinancování nestátní neziskové organizace - Nováková, Petra (2008)
Cílem práce bylo zmapovat problematiku postavení nestátních neziskových organizací v České republice a vyhodnotit možnosti samofinancování ekologické organizace Společnost přátel přírody - Čmelák.