Možnosti samofinancování nestátní neziskové organizace - Nováková, Petra; Boukal, Petr, 1962-2022; Krause, Josef, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Cílem práce bylo zmapovat problematiku postavení nestátních neziskových organizací v České republice a vyhodnotit možnosti samofinancování ekologické organizace Společnost přátel přírody - Čmelák.
Vedoucí práce: Petr Boukal
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses