Možnosti sloučení vyměřovacího základu a základu daně u zaměstnanců - Jindrová, Blanka; Klazar, Stanislav, 1974-; Weberová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Tato práce pojednává o problematice struktury vyměřovacích základů na veřejné zdravotní pojištění, na sociální zabezpečení a o problematice struktury základu daně z příjmu fyzických osob, respektive dílčího základu daně příjmů fyzických osob dle §6 - příjmy ze závislé činnosti a fukční požitky. Především pojednává o odlišnostech, které se mezi vyměřovacími základy a dílčím základem daně vyskytují a směřuje k návrhu sloučení těchto základů.
Vedoucí práce: Stanislav Klazar
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: zdanění a daňová politika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses