Řízení pracovního kapitálu ve společnosti ELEKTROLINE a.s. - Burgr, Mikuláš (2008)
Analýza pracovního kapitálu společnosti Elektroline, a.s. na základě historických dat a návrhy na zlepšení v oblasti pracovního kapitálu. Zkrácená finanční analýza společnosti Elektroline, a.s. a návrhy na provedení hlubších analýz v konkrétních oblastech.