Zakladatelský projekt - založení cestovní kanceláře - Zavadilová, Tereza (2008)
Diplomová práce pojednává o založení nové cestovní kanceláře zabývající se příjezdovým cestovním ruchem. Jedná se o podnikatelský plán, který je určen pro ministerstvo pro místní rozvoj jako součást žádosti o koncesní listinu a podklad pro získání úvěru. Součástí je i marketingový a finanční plán.