Postavení českých poutních míst v mezinárodním cestovním ruchu - Kupečková, Vendula; Netková, Jarmila; Nejezchlebova, Petra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Teoretická část práce se zabývá vymezením jednotlivých typů cestovního ruchu, s důrazem na náboženský cestovní ruch a poutní cesty, a dále nejdůležitějšími institucemi, které se propagací náboženského cestovního ruchu v České republice zabývají.Praktická část se zabývá nejvýznamnějšími poutními místy v Čechách a na Moravě, jejich propagací a hlavními rozdíly v přístupu k poutníkům a běžným turistům.
Vedoucí práce: Jarmila Netková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses