Kontejnerová přeprava v mezinárodním obchodě - Antošová, Tereza (2009)
V první kapitole shrnuje legislativní zajištění v mezinárodním obchodě a zmiňuje zasílatelská sdružení. Ve druhé kapitole práce popisuje různé způsoby dopravy využívané při multimodální přepravě. Třetí kapitola je věnována dokumentům, které jsou užívány při multimodální přepravě. Poslední kapitola podrobně informuje o oboru kontejnerizace, kontejnerech a jejich využití.