Kontejnerová přeprava v mezinárodním obchodě - Antošová, Tereza; Sato, Alexej, 1952-; Cupák, Patrik; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
V první kapitole shrnuje legislativní zajištění v mezinárodním obchodě a zmiňuje zasílatelská sdružení. Ve druhé kapitole práce popisuje různé způsoby dopravy využívané při multimodální přepravě. Třetí kapitola je věnována dokumentům, které jsou užívány při multimodální přepravě. Poslední kapitola podrobně informuje o oboru kontejnerizace, kontejnerech a jejich využití.
Vedoucí práce: Alexej Sato
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses