Analysis of the innovation management at Georg Fischer Piping Systems - Petrusek, Tomáš; Sato, Alexej, 1952-; Wisloeff, Hans Christian; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
The thesis focuses on the topic of innovation management in the large companies and presents specific analysis of Georg Fischer Piping Systems
Vedoucí práce: Alexej Sato
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses