Marketingový výskum v B2B - Pipová, Jana (2008)
Diplomová práca pozostáva zo štyroch kapitol. Prvá predstavuje Business-to-Business trh a porovnáva jeho prístup k zákazníkom s prístupom na trhu spotrebiteľskom. V tejto kapitole sa ďalej venujem najnovším trendom a špecifikám farmaceutického oboru. V druhej kapitole sa venujem marketingovému výskumu a jeho rôznym spôsobom realizácie. Ďalšia kapitola tento marketingový výskum predstavuje v súvislosti s B2B trhom. Posledná kapitola predstavuje praktickú časť diplomovej práce. Najprv v nej uvádzam dôvody, ktoré má viedli tento výskum zrealizovať a následne jeho hlavný cieľ a hypotézy. Nechýba taktiež popis priebehu výskumu a jeho najdôležitejšie závery a metodické poučenia.