Finanční analýza podniku Pivovary Staropramen a.s. - Melicharová, Eva (2008)
Diplomová práce na téma finanční analýza podniku Pivovary Staropramen a.s. Analýza zahrnuje teoretickou část o finanční analýze, dále charakteristiku pivovarnického průmyslu, charakteristiku vybrané společnosti a nakonec rozbor finančních výkazů dané společnosti.