Finanční analýza podniku Pivovary Staropramen a.s. - Melicharová, Eva; Kislingerová, Eva, 1950-; Kotáb, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Diplomová práce na téma finanční analýza podniku Pivovary Staropramen a.s. Analýza zahrnuje teoretickou část o finanční analýze, dále charakteristiku pivovarnického průmyslu, charakteristiku vybrané společnosti a nakonec rozbor finančních výkazů dané společnosti.
Vedoucí práce: Eva Kislingerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses