Analýza ekonomických přínosů CSR aktivit ve společnosti Plzeňský Prazdroj, a.s. - Bohatová, Zuzana (2009)
Diplomová práce se zabývá společenskou odpovědností (corporate social responsibility -- CSR) Plzeňského Prazdroje, a.s., kde jsem vyhodnotila především program Občanská volba pomocí standardu odpovědná firma a navrhla doporučení jak dále rozvíjet aktivity s místní komunitou. Ve své práci jsem stručně nastínit možnosti CSR. V první kapitole krátce naznačila koncept společenské odpovědnosti a historii. Ve druhé kapitole se zabývala měření CSR a ve třetí, už praktické části, společenskou odpovědností Plzeňského Prazdroje, a.s. Kromě analýzy ekonomických přínosů aktivit společenské odpovědnosti jsem se snažila nalézt odpověď na otázku, zda Plzeňský Prazdroj naplňuje CSR koncepci. To je velice důležité nejen pro interní uživatele, ale i pro stakeholdery.