Ocenění podniku PROWELL s.r.o. - Ulčová, Markéta; Mařík, Miloš, 1947-; Luxemburk, Patrik; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Cílem diplomové práce je zjištění hodnoty vlastního kapitálu (value in use) společnosti Prowell s.r.o. k 1. 1. 2007. První část práce se zabývá strategickou analýzou, jejímž výsledkem je prognóza tržeb společnosti. Druhá část se týká finanční analýzy, která hodnotí finanční zdraví společnosti. Další část analyzuje a prognózuje generátory hodnoty a je zde sestaven finanční plán. Výsledné ocenění společnosti je uvedeno v poslední části práce. Pro ocenění byla použita metoda DCF APV a orientační metoda tržního porovnání.
Vedoucí práce: Miloš Mařík
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses