Ocenění společnosti Ferona a.s. - Kvak, Michal (2008)
Diplomová práce je zaměřena na praktické využití studia oboru Oceňování poniku na VŠE. Práce vychází především z postupu dle knihy prof. Maříka. Cílem práce je ocenit společnost Ferona a.s. přes ocenění jednotlivých společností uvnitř konsolidačního celku a to výnosovou metodou DCF a tržní metodou srovnání.