Ocenění společnosti Ferona a.s. - Kvak, Michal; Mařík, Miloš, 1947-; Hejduková, Markéta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Diplomová práce je zaměřena na praktické využití studia oboru Oceňování poniku na VŠE. Práce vychází především z postupu dle knihy prof. Maříka. Cílem práce je ocenit společnost Ferona a.s. přes ocenění jednotlivých společností uvnitř konsolidačního celku a to výnosovou metodou DCF a tržní metodou srovnání.
Vedoucí práce: Miloš Mařík
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses