Návrh strategie vstupu českého malého a středního podniku na rakouský trh - Zárybnická, Lucie; Šlechtová, Jitka; Kačín, Radovan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Analýza postavení českého malého a středního podniku na českém trhu. Analýza konkurence v České republice a Rakousku. Zhodnocení stávacících možností podniku. Návrh strategie pro podnik Prádelna a čistírna Jihlava s.r.o., jak vstoupit na rakouský trh.
Vedoucí práce: Jitka Šlechtová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; malé a střední podniky; diplomové práce; small and medium-sized enterprises; master's theses