Ocenění společnosti T-Mobile CR a.s. - Nováková, Jana (2008)
Hlavním cílem diplomové práce je určení tržní hodnoty společnosti T-Mobile ČR a.s. Práce je rozdělena do následujících hlavních částí: strategická analýza, finanční analýza, generátory hodnoty a finanční plán, závěrečné ocenění. V jednotlivých částech jsou řešeny dílčí úkoly diplomové práce jimiž je: určení relevantního trhu a analýza jeho budoucího vývoje , posouzení finančního zdraví Společnosti, vypracování finančního plánu a ocenění.