Ocenění společnosti T-Mobile CR a.s. - Nováková, Jana; Maříková, Pavla, 1965-; Klausová, Jitka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Hlavním cílem diplomové práce je určení tržní hodnoty společnosti T-Mobile ČR a.s. Práce je rozdělena do následujících hlavních částí: strategická analýza, finanční analýza, generátory hodnoty a finanční plán, závěrečné ocenění. V jednotlivých částech jsou řešeny dílčí úkoly diplomové práce jimiž je: určení relevantního trhu a analýza jeho budoucího vývoje , posouzení finančního zdraví Společnosti, vypracování finančního plánu a ocenění.
Vedoucí práce: Pavla Maříková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; finanční analýza; diplomové práce; financial analysis; master's theses