Štíhlá výroba - kanban - Fous, Zdeněk (2008)
Práce charakterizuje štíhlou výrobu a podrobněji se zaměřuje na uplatnění metody Kanban v podniku TRW Carr, s.r.o., se sídlem ve Staré Boleslavi. Práce popisuje současný stav kanbanové metody ve společnosti a jejím cílem je navrhnout možná zlepšení. V práci jsou navržena zlepšení, která se osvědčila v jiných závodech. Obsažena jsou však i řešení zcela nová, použítelná pouze v konkrétním závodě. Cílem práce je zefektivnit současný systém a implementovat nové trendy.