Štíhlá výroba - kanban - Fous, Zdeněk; Pernica, Petr, 1948-; Petrhýl, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Práce charakterizuje štíhlou výrobu a podrobněji se zaměřuje na uplatnění metody Kanban v podniku TRW Carr, s.r.o., se sídlem ve Staré Boleslavi. Práce popisuje současný stav kanbanové metody ve společnosti a jejím cílem je navrhnout možná zlepšení. V práci jsou navržena zlepšení, která se osvědčila v jiných závodech. Obsažena jsou však i řešení zcela nová, použítelná pouze v konkrétním závodě. Cílem práce je zefektivnit současný systém a implementovat nové trendy.
Vedoucí práce: Petr Pernica
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses