Metoda Six Sigma v podnikové praxi - Nová, Marie (2008)
Autorka se v práci zabývá metodou zvyšování výkonnosti podniku, a to pomocí metody Six Sigma. V první části popisuje teroretický přístup k metodě (základní pojmy, DMAIC, nástroje), poté popisuje současný fenomén outsourcingu. V závěrečné části práce se autorka věnuje aplikaci metody Six Sigma na projektu Redukce počtu manuálně párovaných plateb ve společnosti Capgemini Polska z.o.o..