Strategie expanze společnosti M&M Reality na zahraniční trhy - Hořáková, Jana (2008)
Tato diplomová práce se zaměřuje na vytvoření základního materiálu, který by měl sloužit společnosti M&M Reality k rozhodování o vstupu na další zahraniční trh. Práce se zabývá vývojem trhu s nemovitostmi ve střední a východní Evropě, s užším zaměřením na Českou republiku, Slovensko, Maďarsko, Polsko a Rumunsko. V rámci ČR a Slovenska sleduji podmínky, jaké existovaly v průběhu vstupu společnosti na trh a odraz tržních podmínek na výkonnost firmy. V rámci popisu společnosti se zaměřuji na jejich celkový systém řízení a komunikační politiku a jeho odlišení od ostatních realitních společností. Předposlední část shrnuje makroekonomické podmínky a spotřební chování na trhu s realitami na trzích Polska, Maďarska a Rumunska. Závěrečná část kompletuje dosažené znalosti a nastiňuje nejvhodnější variantu vstupu na zahraniční trh.