Design jako marketingový nástroj, jeho role a vnímání u veřejnosti - Kostík, Ondřej (2008)
Jakým způsobem a jak silně ovlivňuje design marketing a spotřebitele. Jaké je vnímání designu mezi odborníky, kteří ho tvoří a následně jeho uživateli.