Design jako marketingový nástroj, jeho role a vnímání u veřejnosti - Kostík, Ondřej; Kališová, Libuše, 1947-; Bártová, Hilda; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Jakým způsobem a jak silně ovlivňuje design marketing a spotřebitele. Jaké je vnímání designu mezi odborníky, kteří ho tvoří a následně jeho uživateli.
Vedoucí práce: Libuše Kališová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; marketing; design; diplomové práce; marketing; design; master's theses