Cestovní ruch seniorů - Lukešová, Lenka (2009)
Diplomová práce se zabývá problematikou cestovního ruchu seniorů. Zaměřuje se na charakterizování seniorů na trhu cestovního ruchu, zmapování současné situace na trhu cestovního ruchu seniorů a definování jeho nejdůležitějších charakteristik, včetně možné segmentace. Práce je rozčleněna do 6 kapitol.