Cestovní ruch seniorů - Lukešová, Lenka; Petrů, Zdenka, 1953-; Houška, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Diplomová práce se zabývá problematikou cestovního ruchu seniorů. Zaměřuje se na charakterizování seniorů na trhu cestovního ruchu, zmapování současné situace na trhu cestovního ruchu seniorů a definování jeho nejdůležitějších charakteristik, včetně možné segmentace. Práce je rozčleněna do 6 kapitol.
Vedoucí práce: Zdenka Petrů
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; cestovní ruch; senioři; diplomové práce; tourism; older people; master's theses