Specifika oceňování bankovních institucí - Velenská, Klára; Mařík, Miloš, 1947-; Tůma, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Práce se zabývá odlišnostmi bankovních institucí od výrobních a obchodních podniků a jejich dopadem na ocenění banky. Součástí práce je i popis jednotlivých metod, které se pro stanovení hodnoty banky jeví jako nejvhodnější, včetně upozornění na možné problémy s těmito metodami spojenými. Na závěr je provedeno ilustrační ocenění Komerční banky, a.s. k 31.12.2008.
Vedoucí práce: Miloš Mařík
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses