Monitoring cykloturistiky v ČR - Schlechter, Vojtěch; Jarolímková, Liběna; Mourek, Daniel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Zaměřit se na cyklostezky a cyklotrasy a jejich financování, odvětví obchodu cyklistiky, kolo jako dopravní prostředek, terénní cyklistiku, cyklistu jako spotřebitele a doplnit toto vlastním průzkumem, to je hlavní cíl této práce. Zmapovat celkovou situaci v cyklistice a potažmo cykloturistice a zjistit co chybí k plné funkčnosti systému.
Vedoucí práce: Liběna Jarolímková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; cykloturistika; diplomové práce; bicycle touring; master's theses