Letiště České republiky a jejich vliv na cestovní ruch - Večerníková, Lenka; Macháček, Jaroslav; Kramulová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2008)
Hlavním cílem práce je zkoumání vlinu vybraných letišť České republiky na cestovní ruch. První část analyzuje mezinárodní cestovní ruch ve vztahu k České republice. Další část je zaměřena na jednotlivá letiště, jaké služby jsou z hlediska cestovního ruchu poskytovány. Poslední část ukazuje vliv nákladů a lokace zmíněných letišť na příjezdový a výjezdový cestovní ruch. Jsou zde zdůrazněny i preference turistů.
Vedoucí práce: Jaroslav Macháček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: regionalistika a veřejná správa [obor dipl. práce]; cestovní ruch; diplomové práce; tourism; master's theses