Vybraná hlediska vývoje národní ekonomiky a regionů Řecka - Skalická, Jana; Macháček, Jaroslav; Weingärtnerová, Markéta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2008)
Předkládaná diplomová práce se zabývá vybranými ekonomickými a mimoekonomickými charakteristikami Řecka. Nejprve poskytuje základní geografické a ekonomické informace o Řecku a informace o historickém vývoji v zemi od konce druhé světové války. Dále se věnuje současné ekonomické situaci celého Řecka a veřejné správě. Poslední část práce je zaměřena na charakteristiku řeckých regionů, nejen pomocí ekonomických znaků.
Vedoucí práce: Jaroslav Macháček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: regionalistika a veřejná správa [obor dipl. práce]; Řecko; diplomové práce; Greece; master's theses