Aktivity společnosti CzechTrade v oblasti česko-ruských obchodních vztahů - Kuličková, Iveta; Petříček, Václav, 1944-; Harbitski, Siarhei; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
První kapitola se věnuje charakteristice Ruské federace, česko-ruským obchodním vztahům a organizacím, které poskytují podporu pro české podniky exportující do Ruska. Druhá kapitola podává informace o České agentuře na podporu obchodu (CzechTrade) a o službách, které tato organizace a její zahraniční zastoupení nabízejí českým vývozcům. Závěrečná kapitola se zabývá činností zahraničních kanceláří agentury CzechTrade působících v Ruské federaci, vývozními aliancemi a úspěšnými případy spolupráce ruských kanceláří CzechTrade s českými firmami.
Vedoucí práce: Václav Petříček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses