Úloha spolupráce v činnosti podniku cestovního ruchu ve vztahu ke specializaci vybraného podniku - Karkoš, Jaroslav; Indrová, Jarmila; Marešová, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Předložená diplomová práce se zabývá luxusním pěti-hvězdičkovým hotelem Radisson SAS Alcron. Jejím cílem je analyzovat úroveň spolupráce hotelu, navrhnout eventuální opatření k jejímu zlepšení a dále nalézt nevyužité možnosti spolupráce, které by hotel mohl aplikovat do svých podnikatelských aktivit. Záměrem práce je též posoudit do jaké míry je spolupráce ovlivňována specializací. Celá práce je pak členěna do 5 kapitol, přičemž každá z nich se zabývá spoluprací na jiné úrovni, počínaje mezinárodní, přes národní a regionální spolupráci v cestovním ruchu, a konče analýzou spolupráce hotelu.
Vedoucí práce: Jarmila Indrová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses