Trvale udržitelný cestovní ruch a jeho uplatňování ve vybrané destinaci - Peru - Blažková, Tereza; Indrová, Jarmila; Hošek, Rostislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Tato diplomová práce se zaměřuje na zmapování situace trvale udržitelného cestovního ruchu ve vybrané destinaci, kterou je Peru. V první části je obecně charakterizován cestovní ruch,jeho trendy a pozitivní a negativní dopady. Dále je objasněn pojem trvalá udržitelnost a jeho uplatňování v cestovním ruchu. Pozornost je zaměřena na jihoamerickou zemi Peru, která je zde charakterizováná z pohledu destinace cestovního ruchu, a poté z pohledu trvale udržitelného cestovního ruchu. Cílem práce bylo tedy zhodnocení současného přístupu země k trvalé udržitelnosti v oblasti cestovního ruchu.
Vedoucí práce: Jarmila Indrová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; Peru; diplomové práce; Peru; master's theses