Vzájemný cestovní ruch Ukrajiny a České republiky - Hrončeková, Lucie; Valentová, Jana; Harbitski, Siarhei; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Cílem mé diplomové práce bylo popsat situaci v oblasti vzájemného cestovního ruchu mezi Ukrajinou a Českou republikou a poukázat na možný směr dalšího vývoje. Skutečnosti zde uvedené by měly být užitečné hlavně pro zaměstnance v cestovním ruchu, kteří se zabývají nebo chtějí zabývat Ukrajinou jako destinací.Ukrajina se v posledních letech velice ekonomicky vzmáhá, roste životní úroveň obyvatel Ukrajiny, tedy i koupěschopná poptávka Ukrajinců po službách cestovního ruchu. Na druhou stranu právě Ukrajina se stává stále více vyhledávanou turistickou destinací, která nabízí nevšední možnosti. Bude tedy oboustranně výhodné, pokud se vztahy České republiky a Ukrajiny budou i nadále příznivě rozvíjet, a to nejen v oblasti cestovního ruchu.
Vedoucí práce: Jana Valentová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; cestovní ruch; Ukrajina; diplomové práce; tourism; Ukraine; master's theses