Strategie značky BeBe Dobré ráno na českém trhu - Faráriková, Aneta; Halík, Jaroslav, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Tématem diplomové práce je strategie značky BeBe Dobré ráno na českém trhu.
Vedoucí práce: Jaroslav Halík
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses