Vývoj mediálního mixu od roku 1996 s výhledem do roku 2016 - Bartoň, Lukáš; Postler, Milan, 1960-; Topinková, Martina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Cílem diplomové práce je analyzovat vývoj mediálního mixu od roku 1996 a současně predikovat jeho vývoj i po roce 2008. V teoretické části charakterizuji jednotlivé mediatypy, jejich členění, efektivitu a výhody. V Praktické části analyzuji mediální i makroekonomické trendy, neboť tyto dvě složky jsou navzájem propojeny. Jako odhad budoucího vývoje porovnávám výsledky dotazníkového šetření a statisticky namodelovaná data.
Vedoucí práce: Milan Postler
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; média; diplomové práce; media; master's theses