Přistoupení ČR k eurozóně a jeho možné dopady na exportéry - Dvořáková, Michaela (2009)
Práce měla za cíl zhodnotit blíže dopady přistoupení ČR k eurozóně na exportéry s bližším zaměřením na kurzové riziko a jeho současné možnosti eliminace.