Přistoupení ČR k eurozóně a jeho možné dopady na exportéry - Dvořáková, Michaela; Helísek, Mojmír, 1958-2021; Švec, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Práce měla za cíl zhodnotit blíže dopady přistoupení ČR k eurozóně na exportéry s bližším zaměřením na kurzové riziko a jeho současné možnosti eliminace.
Vedoucí práce: Mojmír Helísek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses