Srovnání řídící struktury a politiky státní podpory cestovního ruchu v různých zemích a v ČR - Vopěnková, Lucie; Jarolímková, Liběna; Hamarnehová, Iveta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Cílem diplomové práce bylo potvrdit či vyvrátit hypotézu: Čím kvalitnější je řídící struktura v dané zemi, tím lepších výkonů v oblasti cestovního ruchu dosahuje. Práce je rozdělena do pěti kapitol. Byla provedena analýza řídící struktury a státní politiky cestovního ruchu v ČR a ve vybraných zemích (Slovensko, Rakousko, Německo, Maďarsko). Následně byla provedena komparace. Vyústěním práce byl návrh efektivní řídící struktury a opatření politiky cestovního ruchu v ČR. Hypotéza byla potvrzena.
Vedoucí práce: Liběna Jarolímková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; cestovní ruch; diplomové práce; tourism; master's theses