Vzdělávání zaměstnanců a měření efektivity vzdělávání ve společnosti XY - Mikulová, Kristýna; Formánková, Dana, 1972-; Stříteský, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Diplomová práce je zaměřena na vzdělávání zaměstnanců a měření efektivity vzdělávání ve společnosti XY. V teoretické části je proveden literární průzkum související s touto tematikou. V analytické části je stručně charakterizována společnost a její struktura vzdělávání. Poslední část je zaměřena na vzdělávání techniků. Je zde popsána analýza vzdělávacích potřeb, cíle vzdělávací akce, forma kurzu a použitá metoda měření efektivity. Součástí je i dotazníkové šetření, které má objasnit, zda zaměstnanci používají naučené znalosti v praxi. Poslední kapitola obsahuje návrh procesu vyhodnocování, který je doplněn o doporučení.
Vedoucí práce: Dana Formánková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses