Analýza spolupráce s úřady práce při náboru zaměstnanců (FOXCONN CZ s.r.o. - výrobní pobočka Kutná Hora) - Komárková, Irena; Formánková, Dana, 1972-; Stříteský, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
První část práce popisuje teoretický základ tématu. V první kapitole je zmapována legislativní úprava oblasti zaměstnanosti, včetně jejího vývoje od roku 2004. Druhá kapitola se věnuje možnostem spolupráce zaměstnavatelů s úřady práce. Druhá část diplomové práce se zabývá již analýzou situace konkrétního zaměstnavatele - společnosti FOXCONN CZ. První kapitola této části charakterizuje společnost z hlediska její historie, pracovních pozic a současné formy spolupráce s úřady práce. Druhá kapitola popisuje situaci na regionálním trhu práce, včetně historie místního UP a rozhovoru s jeho pracovníky. Poslední kapitola obsahuje již konkrétní analýzu současných metod spolupráce s UP, pohled na ekonomickou stránku problému a závěrečná doporučení.
Vedoucí práce: Dana Formánková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podnikání a právo [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses