Nehmotná aktiva ve světově uznávaných účetních systémech - Slepičková, Lenka; Krupová, Lenka, 1964-; Orlická, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Ve své diplomové práci jsem se zaměřila na analýzu nehmotných aktiv podle mezinárodně uznávaných standardů účetního výkaznictví. Zaměřila jsem se hlavně na problematiku podle IAS 38 a IFRS 3. Dále popisuji způsoby oceňování nehmotného majetku. V praktické části srovnávám účetní závěrky několika zahraničních společností, kde kladu důraz hlavně na nehmotná aktiva a uskutečněné podnikové kombinace.
Vedoucí práce: Lenka Krupová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses